Tisdag

Idag ska vi till BVC, kontroll. Ingen spruta idag tack och lov.
Inte för att Ivan mår så dåligt av dem men JAG HATAR SPRUTOR!

Han sover fortfarande den lilla sötnosen. Somnade halv elva igår och nu är klockan halv sju så han är riktigt duktig på att sova. Var lite orolig att min mjölk höll på att sina, vi har varit tvungna att ge tillskott kanske varannan gång för det har inte funnits nog med käk för den lille krabaten men nu verkar det ha kommit i gång igen. Kanske för att jag har varit lite förkyld och febrig som det har minskat....

Snart bär det av på älgjakt. Boden nästa. Kanske är aningen varmare där. Ser inte framemot att pälsa på lillen. Han gillar ju inte riktigt kläder. Måste ta och prova hans fleecekläder och se om de passar, annars får man väl ta och köpa något i Boden. Finns ju H&M,Kappahl och Lindex där så något borde man hitta.
Väntar på min semesterersättning. Den borde komma vilken dag som helst. Det blir lite mer pengar än mammapenningen ialf. Förra månaden var inte kul, får efterskott från jobbet och inga pengar från kassan eftersom Rikard var pappaledig. Men men vi har ju sparat på oss lite.
Tycker riksdagspartierna borde lova lite åt oss som är föräldralediga istället för att lova åt pensionärerna så jäkla mkt. Visst de har det svårt, det är inte det men jag tycker det lovas bara en massa åt dem och inte åt mig (jag vill också ha) men vi vet ju att det lovas stort och görs lite.
Spelar väl egentligen ingen roll vem som sitter vid makten.
Nu babblar jag....suck*

Linda och Anders kanske kommer upp. Kul kul! =) Har inte sett Linda sen jag var ner till Sthlm med jobbet, det är över ett år sedan! Har inte ens träffat hennes karl. Ska bli spännande att se vad det är för kille hon har =) Kanske kan klämma in en singstarkväll också =)))) *ler* DET var längesen. Linda är ju proffs ♥

Orkar inte gå upp förrän lillkillen vaknar. Han borde börja öppna sina bruna snart. Tycker man ju.
De är så jäkla söta när de sover.
Hoppas nästa baby blir lika snäll. Ja jag räknar kallt med att vi kan skaffa fler. Hoppas jag ialf. Man vet ju aldrig.
Har tänkt äta tre månader med piller och sen sluta med dem. Vi tänkte vänta tills pojken är rumsren men vi resonerar lite som så att han kanske är rumsren vid tre. Jag kommer inte kunna jobba 100 % på länge och för att få en bra mammapenning ska man ha jobbat 100% en viss tid innan nästa kommer. Annars ska man skaffa (el är det bli gravid) inom 1 år och 9 mån. Så då kan vi lika gärna skaffa nästa innan den perioden går ut. Vi blir ju inte direkt yngre heller. Måste kolla upp det där...
De på jobbet verkar då tycka att det är helt okej om jag skulle skaffa tätt, de gillar bebisar =))
Är så tacksam för att det gått bra med jobbet och mammaledigheten, läst så mkt skräckhistorier i alla mammatidningar om mammor som i stort sett blivit av med jobbet när de sagt att de varit gravida. Men de på mitt jobb har verkligen varit underbara =) Måste hälsa på dem nån dag, saknar jobbet ibland *ler* Känns som jag varit borta en evighet. 5 månader!!! =/ Var ju sjukskriven en hel månad innan Ivan kom.
Man blir lite möglig av att bara sitta hemma...


Måndag

Man blir lite dagvild när man är mammaledig.
I september hade jag tänkt börja gå på gymmet.
Har fläskat på mig igen efter förlossning. Inte bra alls. Huvvaligen.

Dop i helgen. Riktigt mysigt.
Bakat massor, är inte så värst duktig på det så det blev muffins och bullar typ =)
Gudfar var sjuk och kunde inte komma. Jäkligt trist men det är så det är.
Maaaasssor med fina presenter. Bl.a. en läragå vagn av moster m familj, trehjuling av morbror m familj, Madde och Peter. Kläder i massor och andra nyttiga saker. En gåstol av mor och far. En superfin stol som Lisa målat och piffat, nu har han en egen stol som han kan fylla med leksaker i sitt rum =), av Lisa o Nicklas.
Ja det var hur mycket som helst.
Rikard var nog mest nöjd med den lilla motorsågen som Tobbe och Annika hade inhandlat.
Fick lite pengar också som han har fått in på sitt konto.
Vuxenpoäng när man börjar samla pengar till sitt barn =)

Nu ska jag upp och kolla lite film med gubben och Leif som kommit upp från Afghanistan.


min underbara pojke



I've got a never ending love for you
From now on, that's all I want to do
From the first time we met I knew
I'd have a never ending love for you