Vill HA!


VILL HA ! !


Helg

Känner mig bättre nu. Inte lika förkyld längre. Så ingen Svino här inte.
Sitter och spelar lite poker och myser på.
Dricker en sån där godiskaffegrej. Mums. Dyrt men det är inte någon vana direkt.
Spelkväll i dag. Parkväll. Gud vad vi är vuxna.
Ska snart fara och inhandla lite tacogrejer. Måste ju ha mat till spelet, går ju inte annars.
Inviga E och Ms nya lägenhet. Jäkligt fint.
Hade gärna velat ha sådana fönster hemma. Något att tänka på när man ska sätta in nya *ler* Men det är inte prio 1 just nu. Får fixa lite barnvänligt här först...
Lyssnar på Eva D här, blev riktigt rörd när jag tittade på Idol igår. En av mina favoritlåtar drog Mariette av. Gillar inte Mariette alls men det var så fint med kärlekstema. Rikards favorit Teddan spelades också så det var riktigt bra låtar. Tyckte om Reza så det var synd att hon for. Börjar bli lite less på Erik nu faktiskt. Inte för att han sjunger dåligt utan mest för att han sjunger likadana grejer hela tiden.
*Suck*

 Sötnos va =) !

Inte direkt utställningsmaterial men det är min lilla sötnos. Snart 15 år och faktiskt aldrig varit sjuk (inte vad jag vet ialf) Någon tand saknas men det är inget som hindrar vårt lilla matvrak. Men nog har hon sina söta stunder.

Nu ska jag fortsätta med mitt pokerspelande.

Harä!


Förkyld

Jaha då har man gått och blivit förkyld. Men inte Svinet verkar det som. Bara ont i halsen, ser ut som äckliga blåsor har byggt bo där. Ingen feber tack och lov, det är väl det enda man ska vara riktigt försiktig med när man är gravid har jag hört eftersom babyn också får förhöjd temperatur.
Har inte råd att stanna hemma från jobbet eftersom jag redan varit sjuk en hel jäkla vecka förra månaden. Vill inte ha kass lön två månader i rad. Så ingen feber så stannar jag inte hemma.
Tänkte vaccinera mig mot Svinet nästa vecka, får se om man hinner så långt ;/ Nu får man väl den också.
Har aldrig haft influensa tidigare så varför skulle jag börja prova nya saker nu?
Nej det är gubben som har smittat mig med hans halsinfektion. Morr*

 
Det är ju som typiskt.

Sovmorgon idag, gud vad skönt. Sover dåligt när man måste palla upp sig med kuddar. Lite svårt att andas när halsen sväller igen. Förhoppningsvis går det över innan nästa vecka, ska till Luleå på julfest/kurs. Fredag blir kurs och partaj sen är det en minikurs på lördag morgon och därefter lite shopping. Behöver definitivt nya byxor. Mammabyxor. Inga av mina byxor passar, eller ja passar gör de ju men jäkligt obekvämt när byxorna trycker över magen. Jepp Elin börjar bli rund. Har inte tänkt lägga upp några bilder, det finns fina gravida kvinnor och så finns det Elin så nej inga bilder på babymagen. Kan hända att det kommer en påklädd bild, den som lever får se.
Men än så länge inga nakenbilder.

Någon som är medberoende på Facebook?
Spelar det hemska spelet caféworld, inte alls inredningsfreak men man kan som inte sluta laga mat när man en gång börjat. Är det så här en knarkare känner sig?
Troligen.
Suuuuget är starkt.

Nu måste jag laga mer mat.


Ultraljud

Bland det häftigaste man gjort.
Säger det mkt om hur häftiga grejer jag gjort?
Nej men allvarligt. Riktigt speciellt. Men gud vad nervös man var innan.
Lite läskigt med något som rör sig därinne. Känns konstigt att det var inne i min mage.
Men också väääldigt häftigt.
Jepp häftigt.
Nu kommer ni väl inte få höra om något annat än det i framtiden.
Elin är officiellt en babynörd.
Härligt.

Coolt

Hade som förberett mig på att man kanskei nte skulle se något eftersom barnmorskan förvarnade en om att det kan vara svårt att se men när man ser något röra sig och hjärtat slår då blir man helt salig.

Men inga tårar. Man är väl inte blödig heller. *Asgarv*

Försöka planera lite spelkväll till helgen. Länge sen man chillade med polarna. Man är för slö.

Nu tevesoffan med make,baby i magen, hund och katt (Har jag nämnt att vi behöver en större soffa?, Elin ösnkar sig presentkort på Möbelhuset i julklapp/födelsedagspresent)

 


På jobbet

Sitter kvar på jobbet. Jag är ju konstig.
Men smaskar i mig lite frukt innan jag ska hem. Passar på.
Mellanmål vettu, sånt ska man tydligen äta när man är gravid. Gått upp ett kilo nu.
Fast det är väl pizzan som vi smaskade i oss häromdagen *ler*

Har varit rätt lugnt på jobbet idag.
Vilka underbara patienter man kan ha ibland.
Dessutom har musiken varit riktigt bra idag. Ibland blir det lite småskum blandning. I och för sig så får jag väl skylla mig själv.
Varför sitter jag på jobbet och skriver förresten? Ja jag är slö men vår dator hemma är fan så helvetes mycket mer slö än mig. Blir kotletter idag. Inte min favoritmat men gubben gillar det så man får uppoffra sig ibland. Äter från frysen just nu, måste ju spara så man har råd till julklappar. Mer riktigt är nog att jag snålar till soffan som jag tänkt inhandla i januari. Det pinsamma är att vi säkert haft råd att köpa den där soffan flera gånger om man jag och Rikard är väl inte direkt kända för att lägga pengarna på rätt grejer.

Snart jul
Elin älskar jul
Vissa går ut och festar till jul men inte Elin inte. Hemskt att ha ett jobb när man måste jobba julafton. Det är ju nästan favoritdagen på hela året ju! Tror nästan det är optimala favoritdagen t.o.m. Mmm julafton.
Fast jag gillar ju inte julmaten så värst mkt.
Köttbullar,leverpastej och ägghalvor är väl egentligen inte mkt att ha men det är det jag gillar så det så.
Alla de där kladdiga salladerna lämnar jag åt alla andra. Skinka blä. Prinskorvar usch. Sylta fy.

Nej nu ska jag hem, hunden måste få komma ut lite grann.
Inte lika trevligt idag, finns ju ingen sol.
Kram

Äntligen hemma

Har blivit mycket övertid de senaste veckorna.
Lite jobbigt men det är också roligt med den här övergången till Tandlaget. Lite nytt men ändå samma sak egentligen. Chefen är densamma och i alla fall ett tag till arbetstiderna. Lönen är också oförändrad så det är lugna puckar. Man får ju ta det lite lugnt med planeringen på jobbet eftersom jag inte vet hur länge jag kan jobba, men givetvis ska jag jobba så länge jag orkar och mår jag så här bra så kan jag ju jobba tills jag blir för stor *ler*
Så jag hoppas att jag inte får några krämpor men hellre det än missfall i alla fall.

Ronan Keating - When you say nothing at all

Annars då, ja Rikard han är i Gällivare på utbildning. Ordningsvakt har han tänkt bli. Det är action på gubben. Jag hade inte orkat hålla på med sånt utöver gruvan men det är min rastlösa karl *ler* Hoppas våra ungar ärver hans Olathet istället för min lathet.

Cardigans - Lovefool

Hunden har kommit hem, fullt ös. Jämfört med katten i alla fall. Hon trivs nu när det är vinter då kan hon klämma in sig mot elementet bakom soffan och sova hela dagarna. Luktar bränt hår men hon verkar trivas med det.

John Paul Young - Love is the air

Hanna fyller år idag, Grattis!
Blev så länge på jobbet så det blev inte att fara och hälsa på. Men till helgen då ska jag ta mig i kragen och eventuellt gubben också. Har ju inte ens sett deras lya! Pinsamt.
Men man är ju en hemskt hemmaråtta som ligger och gottar sig i soffan hela dagarna. Huvvaligen.

Dusty Springfield - Son of a preacherman

Och nu ska jag ge tjocka feta katten lite mat och själv ska jag ta och städa toaletten. Mmmm härligt.

!.Have a nice day.!