Fredag morgon

Rikard har veckovila idag så han är hemma.
Vi ska rensa upp på gården idag. Föra lite skrot på tippen.
Skulle behöva fixa bland blommorna. Ska prova lite =)
Lillen ligger mer än gärna i vagnen medan man är ute så det går nog bra.

Sugen på en Iphone. Funderar på att istället för att köpa en ny Ipod att köpa en Iphone istället. Ska vänta tills abonnemanget går ut och nya Iphonen kommer så kanske man ska köpa en.
Finns tom att inhandla cerise skal till =)

Mamma är hungrig.
Pojke och pappa sover.
Nej nu blire mat. Skyller på att pojken också måste ha mat när jag är hungrig.
Kommer nog inte gå ner i vikt som jag har planerat. Törs fan inte väga mig heller utifall att man har gått upp sedan förlossningen. De där tio kilo minus kanske är plus vid det här laget.
Men men får försöka ialf =)

Häpp!

Vill ha!



Ska ta och inhandla en sån här nästa gång man far till Lule.
Antingen det eller så blire en vit. Men cerise är ju min favoritfärg, som att man inte hade märkt det redan.

Måndag morgon

och jag känner mig oförtjänt pigg.
Kalas igår, My fyller ett år idag =) Massor med gott, Hanna borde öppna konditori! Man lade nog på sig ett kilo eller två extra igår men det var det klart värt! MUMS!
Lille gubben sov gott nästan hela kalaset och Elin glömde givetvis att ta fram kameran och fota lilla My som var så himla söt i sina tofsar och klänning. Vilken gla unge! Hoppas Ivan blir likadan *ler*

Har tagit hand om tvätten så känner mig nyttig. Då kan man sitta lite framför datorn. Planerat veckans mat så det blir att fara och storhandla med mor och Ivan idag. Ganska bra att ha någon med sig när det blir påsbärning och barnbärning samtidigt. Men det ska inte handlas så mycket, frysen är ju full.
Men om ni varit hemma hos oss nån gång så vet ni att vi gillar mat och vi handlar gärna mat. Nu när jag är mammaledig försöker jag att hejda karln min i sin shopping så det blir inte riktigt lika mycket hamstring som annars. Men han måste ju få ha sina hobbies också *ler* Han älskar att laga mat, tror han blir genuint deprimerad om inte han får stå vid spisen. Och han lagar fantastisk mat. Och Elin älskar att äta mat så det jämnar ut sig.
Den här veckan och förra blev det dock inte mycket matlagning för honom, stopp i gruvan och då blir det övertid.
Så han får stå ut med min matlagning i veckan också =)

Men grillning till helgen. Romantisk middag på tu man hand (Ivan ska förhoppningsvis sova en stund, han är ju en snäll pojke ;))

Nästa vecka drar jag och Ivan mot stugan, Rikard kommer på lördagen. Då får han lite lugn och ro hemma. Sova på natten och vara pigg på jobbet, iofs så är Ivan väldigt snäll på nätterna. Tror han sovit ganska mycket inatt eftersom jag är så himla pigg. Han vaknade vid halv fyra och fick lite mat och sen somnade han om. Men han somnar oftast vid tolv så då är det inte så konstigt om han sover lite längre på mornarna. Tio brukar vara dags att stiga upp för pojken. Så mamma brukar också ta lite sovmorgon.

Snorsug ; fantastiskt. Det är häftigt vad mycket snor det kan finnas i en liten pojknäsa!
Bröstpump ; beställt en elektrisk, man blir trött av att sitta och handpumpa. Börjat lagra i frysen, pojken orkar ju inte äta allt.
Mobil ovanför skötbordet ; ingen skrik och panik vid påklädning eller bytning. Han stirrar bara på mobilen och följer den med blicken. Spegeln är också trevlig att ligga och spana på.
Amningskudde ; perfekt att äta, sova och skita i. (För baby alltså ;) )

Nu ska mamma Elin dra och hämta lite mer tvätt från tvättstugan och eventuellt diska lite om gubben förtfarande sover. Kanske en dusch och lite frukost också hinns med.

Harä!

Äntligen

Har vi fått datorn fixad, eller ja den gamla åker på tippen och så har vi fixat en annan dator.
E + M var snälla nog att bidra med en lite nyare n den vi har haft. Och det fungerar. Underbart!
Suck.
Man blir verkligen databeroende när man mår genuint illa när man inte har tillgång till en.
Och nu gör man ju allt på datorn.
Beställde kläder förra veckan som kom igår. Snabba ryck. Allt passade. Köpte en oversize kavaj som var snäppet för oversize på mig men jag är så bredaxlad (muskelknutte haha skulle inte tro det) så det ser skumt ut på mig men men det går nog det med. Cerisea och svarta tights. Elin älskar sånt. En turkos klänning (jepp färg för en gångs skull) som jag egentligen inte brukar använda, brukar knappt ha linnen ens men det är ju förhoppningsvis sommar snart. En rosa tröja. Ja Elin älskar rosa =)) Måste ju ha lite långärmat för alla promenader jag tänkt ta. Vädret lär ju vara kasst. Sen shoppade jag faktiskt lite åt gubben, ett par mjukisbrallor och en långärmad. Han handlar ju ALDRIG så det var värt lite nya kläder. Trots allt är det ju han som behöver kläder.

Sen har jag hör och häpna; köpt ett par haremsbrallor, vansinnigt fult på mig men gud så jäkla skönt! Vilka underbara byxor. Inget man ska gå med på stan direkt men åh så underbara brallor. Behövde nya mysisar, målade i mina vita slitna mysbyxor förra sommaren. (Har inte slängt dem nej nej slitna mjukisar är ju bland det bästa som finns) Så nu har jag nya mysisar. Klart värt att se skum ut i =)
Underbart.

Idag är det finfint väder =)  Och jag som är svintrött efter vaknatt. Blä.

Så nu är klockan halv nio, jag struntar fullständigt i solen, jag struntar fullständigt i att magen skriker efter frukost. Jag ska gå och lägga mig i sängen med min underbara son som äntligen har somnat!

Han jollrar för fullt nu, skrattar till och med ibland =) Inte riktigt skrattskratt men han försöker.
Han fokuserar blicken korta stunder och leker lite med sitt babygym. Han vägde 5200 senaste kontrollen (förra veckan) och växer som han ska. Har enstaka vaknätter som igår men häromnatten sov han från tolv till sju så på det stora hela så sköter han sig utmärkt.
Växer så det knakar! Min lilla guldklimp.
Nydatorn, inga bilder upplagda på den än och vår disk med alla bilder är hos mor och far så det kommer väl komma en bild eller två framöver.
Och nej jag tänker inte fota mig i haremsbrallorna. Det är nog hemskt att jag tänker använda dem =)

Ogillar skarpt de som lägger ut dagliga bilder på sig själv i vad de har för kläder.
Ogillar veeerkligen!!!