Nytt avsnitt

av Greys!
Härligt!

Musik på en lördag morgon

Svårt att sova inatt, myshumör igår men gubben var trött.
Sendrag under natten.
Nu är jag våldsamt hungrig
Spelar lite poker.
väntar på att gubben ska piggna till därnere så vi kan gå och köpa lite mat.
Morsan och farsan kommer hem snart =)
fisk till middag idag. Gott
Ska försöka ta och baka lite bullar. Måste bara köpa mjölk. Glömt det givetvis.
Marknaden lockar också, ska inhandla lite munkar. Mums

Lyssnar på musik och chillar.
Har dammsugit och tagit hand om toaletten. Skulle behöva göra lite mer men ryggen är inte riktigt hel idag.
Tar det lugnt. Tar en sak i sänder.

Nu ska jag väcka gubben och ta hand om sängkläderna. Han får ta och skura lite. Sen affärn.

Morning!

Nya skor

Jepp ni läste rätt, underbart med nya skor.
Faktiskt nya cerisea pumps. I storlek 38 så det passade bra =)
http://www.vagabond.com/vagabond_product.aspx?ItemNr=2922-040&color=

Underbart.

Tänkte jag skulle vara lite eeextra kärvänlig ikväll men gubben var dödstrött. Käkade lite firre och sen var det typ smäll och i säng.
Iofs man ska ju vara glad att gubben tog en öl till maten och sen fick det vara bra.
Ungen diggar eller ogillar Tom Petty, jag hoppas det är det första alternativet. Sammandragningar i dag.
Hårda bud. Men inte så farligt, som vääldigt kraftiga mensvärkar. Typ i en halvtimme sen var det lugnt och skönt. Legat framför teven, skjutit lite och kollat på gammal goding med Cher och Dennis Quaid. Härliga tider.
Hade varit mysigt dock om karln klarade av att vara vaken längre än till tio men han har ju faktiskt jobbat förmiddag hela veckan, alla veckor.
Försöker fundera lite hur man ska göra med mammaledigheten. Blir säkert bra. Skulel vara fint om man fick en väldigt lättsam liten sötnos men livet ska inte alltid vara lätt så får säkert en grym unge som skriker hela dagarna (och nätterna) bara som hämnd för att jag var så jäklig =)

Marknad i Kiruna.
Rikard lär väl ha fullt upp imorgon på krogen. Iofs bra att han sover idag, utvilad inför jobbet imorgon.
Arran dessutom, brukar vara mest bråk där. Känns det som ialf.

Babyspark. Funderar på hur den stackarn ligger därinne. Kommer väl ut lagom till melodifestivalen. Ska väl plåga ungen med det precis osm jag har blivit, sen har jag alltid någon att kolla melodifestivalen med ;) Härligt.

Nej nu ska jag surfa vidare. Imorgon blir det mer marknad, baka bullar, städa och fixa middag åt oss och Alli som kommer förbi =)
Ännu mer härligt. Trivs med bullbak.

Harä!

Öl och snus i soffan är ingen bra kombo

Mysigt igår.
Jovisst. Såg framemot mys. Men gubben såg uppenbarligen framemot ölen framför datorn.
Jepp. Och när han väl hinkat i sig nån stackars öl och något eller några glas vin (vilket min make inte tål) så sätter han sig framför teven, väldigt trött troligen, och öppnar en ny öl som han sedan somnar med och häller ut hela innehållet i vår fina nya soffa. Vilken inte är så fin längre eftersom den luktar apa och snus eftersom min make snusar lössnus som inte alltid hinns ta ut innan man däckar...
Vilket då resulterar i att han dreglar ut snusen i soffan. Dessutom verkar inte fulla karlar förstå var de är när snusen rinner utan man spottar då ut snusen som så förargligt rinner. PÅ SOFFAN!

Så nu har vi en ren dyna som Elin har tänkt sitta på idag. Gubben ligger givetvis i sängen och sover. Igår hade jag verkligen lust att ta en hans dyra jävla knivar och köra den i sidan på gubben. Någon som sett FaceOff här? Ja jag tänkte sticka in skiten och bryta av den eftersom det är så man ska göra på teve (Elin är skadad)
Nej så nu är det här huset alkofritt. Ni skulle ha kommit förbi igår så hade ni fått en BiB med vin och några öl. Nu fick avloppet en rejäl fyllefest istället. Så jävla less. Kan man inte hantera sin alkoholkomsumption ska man fan sitta i ett inplastat rum och inte en splitterny soffa.

Nej nu är det enda som kan få Elin på bra humör en nytvättad soffa (vilket är omöjligt eftersom jag inte får loss det där jäkla tyget från dynorna!!! MORR) och ett par cerisa vagabondpumps i storlek 37 från Dojjan (vilka inte fanns i 37 när jag var där förra helgen så det blir svårt)

Det blir fan inte att doppa för karljävlen förrän nästa unge ska tillverkas!

Något annat som också irriterar mig idag är Vattengympan.
Jepp såg framemot det men nu blir det inget eftersom klockan fyra på en vardag är i stort sett omöjligt för mig eftersom jag just de dagarna jobbar till sju. Typiskt. Hade iofs inte kunnat gå ialf, man fick tydligen inte låna baddräkt och grejer som barnmorskan sa utan man ska ha med sig eget. Hur troligt är det att jag ska hitta en bikini som passar nu när jag är gravid om jag inte tidigare hittat en när jag inte var gravid?

Nej nu har jag gnällt klart, nu ska jag vara bitter och otrevlig tills jag får mina rosa pumps. Får jag inte dem så fine jag kan vara bitter tills dödagar.
Elin är långsint.
Elin är hatisk.
Elin är jävligt less på karlar.
Elin kanske borde bli lesbisk.

Någon lesbisk kvinna därute som vill ha en kvinna med ett barn på halsen? Och ja ni ska vara lesbisk också, bisexuell duger inte. Då finns det ju killbaciller på er ju =/

Ett extra tack till Totte för att han orkar lyssna på mitt gnällande. En bra polare =)) KRAM