Sällan

man är här nu för tiden.
Varit bortrest massor. Skönt att slappa i stugan, alltid så jäkla dåligt väder i Kiruna så det är ingen idé att vara här =/
Ska till Boden imorgon. Ivan ska få hälsa på farmor och farfar sin. Ska hälsa på Lisa och mysa på lite. Blir lugnt, kommer hem på torsdag.
Ivan sover inbäddad i täcket här breve, han är så jäkla söt. Bara skallen som sticker ut. Han myser. Kallt här på undervåningen så då är det bara att bädda in lillen.
Rikard sover, jobbat på krogen igår. Tror han jobbar för att få snacka med folk (mest för att tjäna pengar) men han älskar ju att snacka med folk och det får han definitivt göra i krogdörren, iofs kanske man måste vara lite hårdhänt ibland men för det mesta är det nog lugnt.

Själv ska jag snart ta och slå på en panna kaffe och ta det lite lugnt, kolla lite teve och mysa med ponken. Gud vad det är härligt att vara mammaledig. Bara mysa med lillkillen. Härligt. (Egentligen är det Rikard som är pappaledig nu och jag har tjänstledigt men men ;))

Som sagt händer inte mycket. Vädret är dåligt och pojken är snäll. Men det gör inget att vädret är dåligt, jag är inte direkt någon solfantast ;)