Hupp hupp!

Blir ett litet hopp här, får hit min älskling Lisa över helgen så tänkt ägna min tid åt henne =)
Vi ses alldeles för sällan.
Nu blir det snart mys, slapp framför teven och kanske lite fuskande med min diet också MEN det är inte varje dag man får hit Lisa =))))

Sååå ni som nån gång läst min blogg vet att jag skriver om det mesta.
Skriver om i stort sett allt så vill ni inte läsa så behöver ni läsa.
Känner ni att ni blir illa berörda för något jag skriver så behöver ni inte läsa.
Om DU känner att DU blir utlämnad på något vis som DU absolut inte vill; skriv till mig så tar jag bort inlägget.
Så enkelt är det.
Kommentera hur du vill. Spelar ingen roll för mig. Påhopp har jag inte haft några så det är inte därför jag skriver men nu har jag klarlagt det ialf.
om DU tycker att DU blir utlämnad eller dissad eller vad som helst så får DU gärna meddela mig så tar jag mer än gärna bort inlägget. Sen om DU tycker att någon annan blir utlämnad el dissad så är det inte DIN sak att meddela mig. Personen i fråga får säga till om de vill ha bort inlägget.
Oftast bloggar jag om personer jag känner så om de tar illa upp så är det bara att höra av sig. Jag tar gärna bort ett inlägg som sårat någon och ber så mycket om ursäkt om personen i fråga tycker det behövs en ursäkt. Men vuxna människor kan säga det själv.
Något jag däremot aldrig skulle skriva det är något som är sagt till mig i förtroende. Det mina vänner säger till mig som ska stanna mellan mig och den personen får stanna där. Det skulle jag aldrig lägga ut på internet.
Samma sak gäller bilder; vill ni inte ha en bild ute här så tar jag bort den. För det mesta är bilderna på pojken men man vet aldrig. SÄG TILL! Jag är inte omöjlig ;) (bara ibland)
Så nu var det sagt

Nu vidare mot socialisering av stora mått.
DVS en bamsekram när Lisa kommer in genom dörren!"!!!!! =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback