GRÖT!!!

is da shit!

Tänkte igår att vi matar sonen så mycket vi bara kan på kvällen så han inte blir hungrig på morgonen.
Tidigare har vi gett en vällingpava.
Funderade på hur mycket han skulle äta. Så vi kokade en portion gröt. Den försvann i ett nafs. Kokade en portion till och den försvann i ett nafs.

Pojken fick sig även en dos alvedon för tändernas skull. Stackarn har till och med bitit sig i kinden så det har blivit en liten blodblåsa =( mammas gullunge. Han har ju inte sovit så bra på två nätter.
Så somnade han vid tio tiden efter span på Toy Story 3 och mys med farfar som kommit upp från Boden igår.
Sen vaknade han vid halv sju på morgonen. Mamma vet inte hur hon har kunnat sova en hel natt. Det är fantastiskt. Så fick han sig en vällingpava och nu sover han igen.

Ganska skönt.

Vad fort man blir van vid att de sover bra. Krävdes bara två nätter med lite gnäll, han har inte direkt varit vaken hela nätterna heller, för att jag skulle bli dödstrött.
Tänk på de stackars mammor som har kolikbarn? Barn som vägrar att sova på nätterna? Mitt hjärta lider med de kvinnorna. Man accepterar det som mamma att man måste vara vaken på nätterna. Det är som mammans plikt.

Men har sagt åt Rikard att om barn nummer 2 kommer tätt så kommer han också få vara vaken lite grann. Nu när vi har en underbar liten Ivan som är så snäll då kan han ju sova hela nätterna men sen om nummer 2 kanske inte är lika snäll då kommer man behöva hjälp för har man två så kan man ju inte vila på dagen heller. Då är ju Ivan vaken.

Så kan tänka mig att man blir slutkörd när man har två små.

Nog gör vissa mammor det bra.

KRAM till alla mammor med barn som inte sover på nätterna, till alla mammor som har flera små.

KRAM!

Kommentarer
Postat av: Peka

Tack tack.

2010-11-17 @ 10:05:50
URL: http://pekasrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback