Leklandet

idag, var hur trevligt som helst. Lillprinsen fick leka lite i bollhavet med pappa och hela gänget.
Tror pappa Rikard tyckte det var ganska kul fast han var lite tjurig att behöva fara hemifrån ;)




Bollarna är mumsiga tycker Ivan.
Nästan hela gänget var där, Mattias och Bettan med syskonbarn (som är väääldigt skötsamma små liv) och Frida m gänget och Hanna och My. Kaffet värmde gott. Dessutom var det första koppen så man var lite zombie när man kom dit. Orkade nämligen inte koka hemma eftersom vi klev upp precis innan vi skulle fara dit.

Sen till middag blev det kycklingfilé,ädelostsås och mer av råkostsalladen. MUMS! Gubben servade mig med maten idag så jag fick slöa lite.



Ser kanske inte så mumsigt ut men det var riktigt gott!
Har märkt dock att nu när jag börjat äta mindre portioner att jag inte orkar lika mycket. Orkade inte ens en hel filé idag och jag brukar klämma en lätt som en plätt. Fungerar kanske med minskning av portioner och tro mig jag behöver verkligen minska på mina portioner.

Nu är nästa steg att röra på sig lite mer. Funderar på om man skulle joina Hanna i hennes innebandylag. Tål att funderas på, var ju så himla bra tid och fredag eftermiddag. Eg. torsdag em men det passar ypperligt, då hinner gubben komma hem till sonen och jag kan smita iväg nån timme för träning. Behöver verkligen komma igång med nånting och innebandy är ju riktigt roligt. Jag är dock dålig på lagsport. Och dessutom hatar jag att förlora. (Vilket jag allt som oftast gör =( ) Men det är ju för träning och umgänge inte för OS guld man spelar ;)

Nu ska jag upp och socialisera med min make och min son. Imorgon är det måndag igen och då börjar jobbveckan för min älskling så ska passa på att krama om honom lite grann...*ler*

Imorgon på menyn : Jordärtskockssoppa

Hupp hupp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback