Sista helgen innan jobb

Somnade i soffan efter lets dance.
Gubben är alldeles för snäll och lät mig ligga och slöa i soffan medan han tog hand om vår son. Nu har han gått och lagt sig. Pojken vill inte somna. Han ligger i sin spjälsäng och småsnackar med sin nalle.

Nalle.
Han har en brun alldeles ordinär nalle.
Mormor och morfar tog med lille Ivan till Clas Ohlsson. Leksaker att pilla på är ett måste när man går på affären. Nu visade de honom en helt vanlig brunbjörn. Vad gör ungen? Skrik och panik. Så det var helt enkelt bara att låta honom få den. Han har bestämt sig.
Min nalle.
Min nalle nu.

Så nu sover han med denna nalle. Leker med nallen. Det är Ivans nalle.
Teddybjörnen Fredriksson.

Nu ska mamma gå och lägga sig, snusa in sig bakom gubben och bara sucka för att egentligen är livet väldigt underbart när ens son har en liten brun nalle att mysa med, vi har ätit oss mätta idag igen. Vi har rent vatten i kranen. Värme i huset. Ett hus (!). Arbete och pengar så vi överlever och kanske till och med lite över.
Vi är (någorlunda,jag är väl inte heeelt kry;)  ) friska och någorlunda ;) unga.
Livet går framåt. 
 
Ha det bra och om du tänker att livet är skit? Tänk på kvinnor som föder barn i Afrika. Kvinnor som dör för att de inte får kejsarsnitt i tid. Kvinnor som dör för att deras ofödda barn dött i magen och de förblöder för att läkaren vill ha en muta. Barn som tvingas gå på gatan. Barn som svälter.
Tänk på det du och tycker du fortfarande att dtt liv är skit så sök hjälp. Vi bor trots allt i ett land där du kan söka hjälp. Och allt som oftast får det.
Tänk vad bra vi har det =) !

Nattinatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback