Söndag lugn och ro

Nä inte när man har en liten Ivan.

Hur gullig som helst när han traskar runt i sängen mellan mig och Rikard och säger mamma och pappa om vartannat. Man tror att han är äldre än vad han är.
Lillungen, han är så söt att man får ont i tänderna.

Idag blir det bara att vara hemma och mysa. Nästa vecka ska jag in på jobbet och testa kläderna, skulle egentligen ha gjort det innan jul men då var det förkylning i familjen. Allihopa har vi varit sjuka, jag är väl fortfarande sjuk på nåt vänster. Imorgon ska jag slå en pling till läkaren.
Säger de ipren i tre dagar var tredje timme så mördar jag dem.
Fixa problemet!
Ni ska ju kunna sånt.

Tänkte just på alla de här klädbloggarna. Det är inte ens intressant längre. Jag älskar att kolla shoppa och hålla på med kläder, smink m.m. men efter 10 miljarder klädbloggar borde väl småttingarna förstå att det är ingen idé att hålla på att skriva om det längre.
Iofs om det är ens största intresse så fine men hur många kan göra en karriär på att smälla ut dagens outfit på sin blogg? Känns som att marknaden borde vara mättad.
Dessutom är det inget kul med mode när alla ser likadana ut. Surfade runt och spanade och de flesta tjejer ser likadana ut. Mode ska väl vara individuellt? Men de flesta ser ut som tvillingsystrar. Är det för att alla spanar på Ebbas, Emmas, Bellas, Sofis...modetjafs. Vad de nu heter alla kvinns som faktiskt gjort en karriär av att säga vad som är fult och mindre fult. Blev bara lite småless.

Sen ska vi inte börja med barnbloggar. Själv bloggar jag ju mest om sonen så jag är väl en sån tönt jag istället ;)

Nu ska jag upp, smaska i mig lite frukost och socialisera med min familj.

Ingen dagens outfit men om ni nu är så hyyyperintresserade som jag vet att ni är *tsk tsk tsk* så har jag på mig mysbrallor av bästa variant. Den slitna myyysiga varianten som är sådär underbart urtvättade att man lätt glider in i dem vilken storlek man än har. En Tshirt som blivit tvättad och nu har noll passform och är täckt i gammal målarfärg. Kronan på verket är ett par raggsockor som förlorat sin form för länge sedan.

Ansiktet däremot är mjukt som en babyrump. Tydligen är det bra att använda trestegssmörj morgon och kväll. Nu blir en till kur innan frukost.
Kan lugnt bli till en vana om ansiktet känns såhär fräscht!

Hupp hupp!

Kommentarer
Postat av: Peka

Vad är treategssmörj?

2011-01-02 @ 09:56:36
URL: http://pekasrosa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback