Supermumsig mat idag

Blev riktigt nöjd med maten idag.
Följde inte några dieter idag ;) Har egentligen inte följt så mycket dieter nu utan försökt äta mindre portioner och än så länge inga plus på vågen. 1 kilo minus sist jag kollade.

Blev älgfärsbiffar med västerbottensost. Svampsås och provade ha i lite tryffelolja, blev supersmarrigt. Serverade med hasselbackspotatis,sockerärter och brysselkål.

Riktigt smarrans.

Pojken verkar vara lite piggare nu. Gladare och har sovit bra nu under dagen också så han kanske är på bättringsvägen. Han dricker då bra så verkar inte vara någon vätskebrist på gång ialf.
Nån dag till så tror jag att man kan klassa honom som frisk och smittfri igen ;) Kanske kan socialisera lite grann också.
Imorgon ska vi ialf till mormor när pappa Rikard sover och kolla lite gamla leksaker och se på Ivans nya rum. Givetvis har han ett rum hemma och ett hos mormor och morfar. Han måste ju ha någonstans att leka när han kommer dit ;)
En skoter har han också fått. Fast det är några år tills han får sätta sig på minizätan med mammas godkännande.

Rikard ska jobba inatt så det blir ensamt här. Hoppas pojken sover så man får det lugnt och skönt.

Hoppas på milt väder imorgon för jag tänkte promenera med vagnen till mor och far. Hoppas ryggen håller. Men den har känts bättre. Nästa vecka ska jag börja träna Friskis och Svettis är det tänkt så hoppas den håller. Läkartid på måndag. Körtlarna fortfarande lite svullna och benen lyder inte helt och hållet, ryggen är lite bättre men fortfarande ond till och från. Försöker med lite rygg/magövningar hemma då och då så man stärker upp paketet. Fick en pilatesboll i födelsedagspresent så ska ta och börja med den också. Hört att det ska vara bra

Nu ska jag gå och ta pojken ett tag så min käre make får lite sovstund innan jobbet.

Hupp hupp!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback